Selandia trailer

Hos os har vi altid et stort udvalg af Selandia trailere.

Selandia Forhandler

Vi er hos Camping-Specialisten.dk Aarhus Selandia forhandler. Vi har altid et udvalg af Selandia trailere på lager. Vi har fordelen af at ligge tæt på impotøren hvilket gør vi kan have de fleste trailere hjemme med kort varsel. Det samme gælder ekstraudstyr og reservedele til trailere.


Se vores udvalg af Selandia trailere HER
 

Bådtrailer

Selandia har et stort udvalg af bådtrailere til et hvilket som helt behov. Vi har bådtrailere fra 12 fod helt op til 30 fod. Derudover har vi også trailere til vandscooter og kanoer. Disse bådtrailerer er alle i rigrig god kvalitet så du er sikret et godt solid produkt. Alle bådtrailerne kan fåes med ekstraudstyr som koblingslås, næsehjul, ekstra sideruller samt reservehjul. 
Se vores udvalg HER eller kontakt os da vi har mulighed for at få flere modeller hjem end vi har på hjemmesiden. 

Selandia trailer

Selandia er en importør her i Danmark som impoterer fra 10 fabrikker i Europa og sælger trailerne under navnet Selandia. 
Fordi at Selandia får deres trailere fra så mange farbrikker, sikrere det også dig at du kan få præcis den trailer du er på udkig efter! Hos Selandia får du altid en trailer af rigtig høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. 
Så om du er på udkig efter en bådtrailer eller en boggitrailer til erhverv, så har selandia traileren for dig. 


Maskintrailer

Selandia har et stort udvalg af maskintrailere til ethvert behov. Du kan få en maskintrailer med en totalvægt fra 1200 kg helt op til 3500 kg. i mange forskellige størrelser. Den mindste er på 2,5 m lang og den største maskintrailer er på 6,2 m i længde.
En maskintrailer fra Selandia har for det meste spil og aluramper. Derudover har de fleste også surringsbeslag samt støtteben bag. 
Campingvogne
38
Brugte
51
Nye
Autocampere
Trailere
Telefon:
8628 3566

E-mail:
mail@cgo.as

Besked: