Bürstner - Topkomfort i tysk kvalitet

Bürstner - 50 års erfaring samlet i ny kollektion af campingvogne

Bürstners mange års erfaring

Bürstner har over 50 års erfaring med at innovere, designe og producere campingvogne. Med tiden har de opsat 3 fokuspunkter, som de lægger vægt på skal være synligt i deres campingvogne; effektivitet, brugervenlighed og smukke designs. Bürstner laver campingvogne til dig, der vil have adgang til et utal af muligheder for aktiviteter i fritiden og når du er på ferie. Samtidigt lægger de vægt på at du som kunde har mulighed for at indrette din campingvogn efter din - og familiens - smag, behov og præferencer.

Ny Bürstner campingvogn

Når du køber en ny Bürstner campingvogn har du mulighed for at vælge hvilket grundris og hvilken indret du helst vil have. I denne sæson har Bürstner 6 serier på markedet, som alle har flere forskellige plantegninger og størrelser. Der er i alt 33 forskellige plantegninger fordelt på de 6 serier, som man kan vælge imellem når man køber en ny Bürstner campingvogn. Vi, hos Camping-specialisten, anbefaler derfor at du forinden købet af en ny Bürstner campingvogn, får opridset kravene til sengepladser, totalvægt og dimensioner. Med disse krav til din nye campingvogn, kan du hurtigere vælge en model som passer til dig.

Skab overblik over serierne

Det kan være svært at finde hoved og hale i Bürstners modeller, så vi vil nedenfor forsøge at give dig et overblik over dem.


Bürstner Premio Life

Den har en lav egenvægt med sin kompakte indretning og  vognen let at manøvrere. Vælg imellem den rummelige campingvogn til 2 eller den ordinære kompakte familievogn med op til 4 sovepladser. 


Bürstner Premio

Premio-serien er den europæiske bestseller. Premio campingvognen fås i 10 grundris, hvor du kan få mellem 3-6 sengepladser.


Bürstner Premio Plus

På trods af det lille udvalg af grundris for Premio Plus, er disse campingvogne store. Der er 2 grundris, som giver dig mulighed for at vælge imellem 6 eller 7 sovepladser. Læs videre og lær mere om Bürstners smarte "Plus" modeller.
 

Bürstner Averso

Der er altid god arbejdsplads i en Averso campingvogn fra Bürstner. 3 af indretningsløsningerne fås med enkeltsenge. Averso kan fås i hele 7 forskellige grundrids, som giver dig valgmuligheden mellem 4 og 6 sengepladser.
 

Bürstner Averso Harmony Line

Averso Harmony Line er luksusklassen fra Bürstner. Serien indeholder topdesign med mange praktiske funktioner både indvendigt og udvendigt. Materialerne er nøje sammensat med fokus på harmoni og samspil. Indgangsdøren er med vindue og giver naturligt lysindfald. Vognen fås i 7 smarte grundris med 4-6 sovepladser.
 

Bürstner Averso Plus

Averso Plus – den klassiske Bürstner campingvogn - dog med mere plads og flere smarte planløsninger. Campingvognen har indbygget hæve/sænkeseng, som gør det nemt og hurtigt at gemme 2 sovepladser væk under loftet.

6 serier og 33 forskellige vogne

Når du er indstillet på at du vil købe en ny Bürstner campingvogn har du næsten ubegrænsede muligheder for at tilpasse vognen efter dine behov. Du har nemlig muligheden for at vælge 33 vidt forskellige campingvogne, som findes i mange dimensioner, indretninger og designs. Faktisk kan du også vælge kombinationer og farven på campingvognens hynder - dvs. at du faktisk har langt mere end blot 33 valgmuligheder. Måske er du ikke sikker på hvilken kombination der passer bedst til dig og din families behov, men du kan være sikker på at Bürstners campingvogne sikrer top komfort, så du kan nyde fritid og ferien med familie.

Er en Bürstner "Plus" model noget for mig?

Pluspunkter ved Bürstners plus-modeller:
  • Opstil op til 7 sovepladser
  • Smart hejseseng som kan hejses op i loftet
  • Maksimal sovekomfort
  • Spækket med detaljer i et kompakt design
  • Over 40 forskellige design af hynder
  • Op til 212 cm ståhøjde

Hæve-sænkeseng - meget mere end bare en soveplads

Med en Plus model fra Bürstner får du den nye smarte hæve-sænkeseng. Aldrig har det været nemmere at konvertere fra sengeplads til frirum. Hæve-sænkesengen er den smarte innovation der giver dig mere plads på samme antal kvadratmeter.
På trods af de ekstra sovepladser som modellen har, er det ikke til at se på størrelsen og vægten. Sammenlignet med andre campingvogne (med samme antal sovepladser) på markedet er Bürstners Plus-modeller ca. 2 meter kortere og samtidigt 400 kg. lettere.

Hæve-sænkesengen har mulighed for justering i højden, og det kan også udnyttes til beboelsen i dagtimerne. Hæve-sænkesengen faktisk også anvendes som hems og et ekstra opholdsrum til børnenes lege- eller tegneaktiviteter. Alt imens børnene leger i hemsen kan de voksne opstille siddegruppen nedenunder, hvor der oplagt kan spilles kortspil, drikkes vin eller læses bøger.
 

Lyder Bürstner interessant?

Så er det heldigt, at vi hos Camping-specialisten forhandler både nye og brugte Bürstner campingvogne.
Se udvalget af Bürstner campingvogne her.
Hvis du vil se flere billeder af Bürstner vogne:
Se vores inspirations- og priskataloger fra campingvognsforhandlere

Hvis du i forvejen er en Bürstner campingvogn eller gerne vil læse om andre Bürstner ejere, så meld dig ind i klubben!
Besøg Dansk Bürstnerklub og lær mere.
 

 

Campingvogne
38
Brugte
51
Nye
Autocampere
Trailere
Telefon:
8628 3566

E-mail:
mail@cgo.as

Besked: