Outwell

Outwell luftfortelte

*** Vi er ikke længere forhandler af Outwell ***
Vi har i butikken nogle af disse fortelte opstillet i vores butik, så du kan komme og se hvordan disse telte ser ud.
Disse Smart Air-fortelte er designet med det formål at gøre livet letter og få mere tid til at nyde ferien. Outwell fortelte er med deres typiske skandinaviske kvalitet praktiske og har anvendelige funktioner i fleksible, brugervenlige design. Disse fortelte er rigtig lette at sætte op og de kan justeres i højden efter din campingvogn.

Smart Air Fortelte Nordic Shore Kollektion

Outwell Nordic Shore kollektionen er inspireret af naturen, skabt til afslapning og giver den ultimative brugervenlighed, rummelighed og komfort til dine ferier med campingvognen. Stellene uden stænger pustes hurtigt op og befrier dig fra den stressende opstilling, så du har mere tid til at nyde din ferie. Højden til loftet gør det muligt at stå oprejst. Sider med net skaber ventilation i forteltet, mens understykket beskytter mod kulde – med netlommer til opbevaring af genstande. Fleksibelt design og enestående materialer tilpasser sig dårligt vejr, så du kan få mest muligt ud af solrige dage og holde dig varm på de koldere dage, og hvis vinden er hård, sørger forstærkningerne for at holde forteltet stabilt.

Air Fortelte Nordic Coast Kollektion

Oplev glæden ved at campere i campingvogn med Outwell Nordic Coast. Denne kollektion for begyndere med Air-teknologi giver dig alt, hvad du skal bruge for at få mere plads og bedre komfort. Nem opstilling, med et oppusteligt bærende stel og krydsende overliggere. Du kan vælge mellem tre størrelser efter behov. De kan alle justeres i højden, så de passer perfekt til din campingvogn. Forteltene er lavet af holdbart, vejrbestandigt Outtex 3000HD-materiale og har store tonede, skibsinspirerede vinduer, der beskytter privatlivet og reducerer solens stråler. Der er indgang via en sidedør, som har en lille afskærmning, der holder regnen ude af teltet. Vinduer, der kan lynes af, og en fuld åbning foran, så du kan få mest muligt ud af de solrige dage.

Ekstraudstyr

Outwell har også et stort sortiment af ekstraudstyr. Til disse lufttelte kan man eks. købe annex og solsejl. Hør vores sælgerer for mere information .


Outwell
Campingvogne
37
Brugte
49
Nye
Autocampere
Trailere
Telefon:
8628 3566

E-mail:
mail@cgo.as

Besked: