KNAUS - tag på camping med KNAUS

KNAUS har lavet kvalitetscampingvogne de sidste 50 år

Mere end 50 års erfaring 

Knaus har altid bidraget med innovative løsninger og produkter, hvor kvaliteten er i højsæde. Fra fabrikken i Tyskland, sendes der ind i mellem helt nye impulser ud på markedet - og det fortsætter. Knaus har derfor også i mange år været ensbetydende med bedre campingvogne og en kvalitet der kun findes ved ganske få campingvognmærker.

Som producent er Knaus stadig et af de mest velrenommerede udbydere af kvalitet indenfor campingvogne og autocampere. I dag tilbyder Knaus en produktserie på 5 typer campingvogne.

2020 Knaus modeller

2020 året er godt i gang og uanset en Coronakrise eller ej, så har vi masser af nye Knaus vogne på lager. Vi ser nok hen imod en sommer hvor størstedelen af danskere kommer til at holde ferie herhjemme i Danmark. Derfor kunne det være at vognen skulle opgraderes. Kom ind med din gamle vogn og få en Knaus campingvogn i bytte. Her kan du se et udvalg af vores 2020 Knaus vogne og hvis vores lokation i Ormslev ikke passer dig optimalt til når du skal ud og se vores udvalg af campingvogne, så kig nærmere på vores anden side Camping-Specialisten som ligger i Silkeborg. Du finder et link til vores Knaus side her
 

Modeller fra Knaus campingvogne:

  1. Knaus Sport – En smart og let model til alle ferietyper.
  2. Knaus Deseo – Byg din egen campingvogn
  3. Knaus Südwind – En eklusiv helårsbolig i elegant design
  4. Knaus Travelino  – Helt ny konceptvogn, med ny teknologi.
Når man som Knaus har bygget campingvogne og autocampere i tysk kvalitet i over 50 år, så ved man godt hvad man laver.
 

Uanset produktionsår garanterer vi fuld kvalitet

Hos Camping-Specialisten.dk har vi et bredt udvalg af både nye campingvogne og brugte campingvogne fra Knaus.
Uanset produktionsår så garanterer vi fuld kvalitet, funktionalitet og valuta for pengene. Og nu vi er ved Knaus og deres nye og brugte campingvogne, så er det jo en kærkommen mulighed for at fortælle lidt om deres kendetegn.

Når vi snakker Knaus campingvogn kan man ikke komme udenom den meget gennemtænkte indretning. Kogeblussene er trukket godt tilbage så vi har masser af køkkenbordsplads, der er mange små og snedige hylder og afsætningspladser og så kommer de med alufælge.

Derudover har de fleste Knaus vogne også fået inkorporeret at dobbeltsengene har fri adgang bagudtil. Det vil sige at man kan komme ud af sengen, uden at skulle henover hinanden. Tilmed er sengene i campingvognen også hævet en smule hvilket gør det dejligt nemt at sætte sig og ikke mindst rejse sig fra sengen om morgenen. 

Er du i tvivl om hvilken Knaus, der passer dig

Er du i tvivl om, hvilken Knaus campingvogn, der passer bedst til dine behov, så ring på tlf. 86 28 35 66 og få hjælp og rådgivning fra en af vores erfarne sælgere – vi glæder os til at høre fra dig. Uanset hvilken vogn du er i markedet for, så finder vi helt sikkert et godt match til dig og din familie.

Se vores udvalg fra Knaus - under campingvogne nye og brugte vogne

 
Campingvogne
36
Brugte
48
Nye
Autocampere
Trailere
Telefon:
8628 3566

E-mail:
mail@cgo.as

Besked: