Isabella fortelte og udstyr

Isabella - dansk produktion og bedste kvalitet

Isabella har mere end 40 års erfaring i teltproduktion, derfor kan du trygt forvente et gennemarbejdet design, uanset hvilken model du vælger.

I mange år har vi hos Camping-Specialisten.dk forhandlet de dansk producerede Isabella telte.

 

Fortelte til sommer og vinter

Isabella har et bredt udvalg af kvalitetsfortelte – og solsejl – med mange smarte finesser, der letter dagligdagen på campingturen. 

Isabella har udstyr til hele året, også til dig der tager på vintercamping.Få hjælp og vejledning til at dække dit personlige behov. Uanset om du vælger at ligge fast på samme campingplads, eller om du ønsker at rejse fra plads til plads, har Isabella et bud på det telt og udstyr, der matcher dig bedst. 

 

Hvilket fortelt passer din campingvogn

På isabellas hjemmeside kan du indtaste a-mål på din campingvogn og få resultatet på fortelte der passer til din campingvogn.

Gå til Isabellas hjemmesiden og find det fortelt der passer din vogn

Ventura lufttelte


Er du campisten der elsker at rejse rund og ikke ligge på den samme plads i længere perioder? Så skulle du måske overveje et lufttelt. Ventura har et udvalg af luftfortelte som er perfekt til den rejsende campist. Klik her for at læse mere om Ventura lufttelte.


Ekstra udstyr

For at gøre campingturen endnu mere behagelig, har Isabella udviklet et omfattende program af ekstraudstyr, bl.a. frontsolsejl, læsejl, udbygninger, indertelte, dør- og vinduesmarkiser.

Isabella har også et helt program i stole, borde og skabe.

De lette instruktørstole i nyeste 2017 modeller, kan også fåes i den røde isabellafarve.

Den nye sæson byder også på nyt stolestof for bl.a Isabellas Thor stole. Der nu findes i farverne mørkgrå, blå og lys grå.

Endnu et par nyheder har set dagesn lys i 2017 lanceringen. 
Isabella har designet 2 nye fritstående telte.
Det store villatalt i nye friske farver.

Og splitteltet med moderne åbning og solsejl i siden.


Tæpper i god kvalitet og forskellige farver kan fåes i mål, så de passer til dit fortelt. Vælger du at have en mere stabil bund i dit fortelt, leverer Isabella også gulvfliser, der stabilicererer, er skridsikre og har en rar affjedring.Kom og besøg vores store indendørs udstilling med Isabella produkter. Vi har altid 5-7 telte opstillet.


Hent mere support på Isaballas egen hjemmeside, hvor du også kan hente tips til at pleje dit fortelt
Campingvogne
37
Brugte
49
Nye
Autocampere
Trailere
Telefon:
8628 3566

E-mail:
mail@cgo.as

Besked: