Tabbert campingvogne

Tabbert er familiens trofaste rejsekompagnon til campingferien

Tabbert campingvogne

Tabberts vogne skabt med fokus på traditioner inden for campering. De ønsker samtidigt at skabe innovative løsninger der bidrager positivt til rejseoplevelsen. For det første skaber Tabbert værdi i form af deres høje kvalitet og en stor udstyrsliste som standard. Dette udstyr indbefatter eksempelvis: GFK glasfibertag, anti-slinger (AL-KO ATC), selvjusterende bremser og GPS-sporing. Desuden er de fleste Tabbertvogne spækket med smarte detaljer som f.eks. Seitz rammevinduerne. I vognene vil man også fornemme møbler i høj kvalitet, smart design med et harmonisk udtryk. Tabbert har vogne i alle størrelser; lige fra den lille dråbetformede campingvogn til den helt store vogn. Du kan være sikker på at finde en størrelse der passer til dig og din families behov i Tabberts sortiment.
 

Hvilke modeller findes der?

Tabbert T@B

T@B er den lille dråbeformet campingvogn til dig, der elsker frihed, enkelthed og oplevelser. På trods af de begrænsede kvadratmeter i den lille vogn, findes der også en T@B grundplan der indbefatter et toilet. T@B har lav vægt og egner sig derfor til mindre biler.
 

Tabbert Rossini - Årets campingvogn 2020

Rossini er den klassiske hvide campingvogn og med den velkendte grå stribe hen ad siden. Rossini er din perfekte rejsekammerat når du drager afsted på ferie. Denne vogn er til dig der ikke vil gå på kompromis med udstyrspakken og kvaliteten. Campingvognen har den nye indretning, som Tabbert har givet en gennemgående opdatering.
 

Tabbert Da Vinci

Da Vinci er den familievenlige og stilfulde campingvogn. Udstyrspakken byder på et stort udvalg af funktionelt udstyr og sammen med den gode indretning får du massere af opbevaringsplads. Da Vinci har mange flotte detaljer og er indrettet med lyse farver og moderne møbler. Da Vinci er familiens favorit rejsekompagnon.
 


Høj sikkerhed

Tabbert har længe været kendt for deres prioritering for sikkerhed - og det ønsker de fortsat at være. Til den kommende sæson vil nye Tabbert vogne nemlig have GPS-sporing indbygget som standard. Dette sporingsssystem er til bekæmpelse af tyveri. Systemet er tilknyttet en app du kan hente til din telefon, og kan derved alarmere hvis vognen flytter sig uden for et defineret område. Systemet vil være fastmonteret i vognen og det vil ikke kunne fjernes uden at gøre massiv skade på campingvognen. Desuden er GPS'en meget strømbesparende og det forventes at kunne holde i op til 3 måneder uden strømtilslutning.

Taget på Tabbert

Som udgangspunkt er alle vogne fra Tabbert udrust med GLF-glasfibertaget. Men til særlige modeller har Tabbert udviklet et unikt Tabbert-tag, som er dobbelt så tykt sammenlignet med andre campingvogne på markedet. Modellerne som har dette tag er: Da Vinci, Vivaldi, Poccini og Cellini. Det innovative tag er først og fremmest modstandsdygtigt overfor al slags vejr - også kraftige haglbyger. Derudover har taget ventilation, der giver vognen et termisk klima. Termisk klima betyder at vognen hurtigere bliver varmet op og samtidigt forbliver varm i længere tid. Udover en styrket konstruktion og et bedre indeklima tilføjer taget også mere lydisolering - det nye tag gør udefrakommende lyde op til 9 decibel lavere. I praksis betyder en støjsvækning på 9 decibel at vognen er halvanden gang så stille som andre campingvogne på markedet.
 Tabbert Vivaldi

Ligesom de tidligere nævnte modeller, har Vivaldo også fået en gennemgående modernisering i indretningen. Vivaldi har et elegant og sporty design. Det moderne indvendige design gør VIVALDI til en lys og venlig oase, som giver plads til afslapning og hyggestunder med dem du holder af.
 

Tabbert Puccini

Puccini er indrettet med et flot cognacfarvet møbeldekor og de velkendte kromgreb i høj kvalitet. Modellen er også udstyret med Tabberts unikke centralstyrede lyssystem, som er en del af den store standardpakke i denne campingvogn. Er du en garvet campist, som vil have en god campingvogn, så bør du tage et kig på Puccini-serien. Puccini har et moderne og selvsikkert design og indersiden udstråler hygge og god atmosfære. Puccini er åben, rummelig og særlig høj kvalitet.
 

Tabbert Cellini

Ekstraordinær, stilet og kongelig. Cellini er mesterværket fra Tabbert, der virkelig skiller sig ud på campingpladsen med dens unikke design, der mest af alt ligner noget fra fremtiden. Denne model er det ypperste og er flagskibet for sæsonens campingvogne fra Tabbert. Derfor er denne campingvogn spækket med det nyeste teknologi og interiøret er lavet af de fineste materialer.


Er du interesseret i en Tabbert campingvogn?

Hos os finder du ofte et stort udvalg af nye og brugte Tabbertcampingvogne.
Du er altid velkommen til at besøge vores fysiske butik og kigge på Tabbert campingvogne eller vores store udvalg af andre campingvognsmærker. Vores butik er altid opdateret og fyldt med det sidste nye campingudstyr.
Du finder os nær Aarhus - Ormslevvej 448, 8260 Viby J - vi ligger godt placeret tæt på den Østjyske motorvej. 

Se vores udvalg af nye og brugt Tabbert campingvogne her.

Hvis du allerede ejer en Tabbert campingvogn eller ønsker at høre fra danske Tabbert-ejere kan du melde dig ind i Tabbert Club Danmark:
Besøg Tabbert Club Danmark her
Campingvogne
38
Brugte
51
Nye
Autocampere
Trailere
Telefon:
8628 3566

E-mail:
mail@cgo.as

Besked: