KABE - tag på camping med KABE Autocamper

Som de første i Danmark - kan vi forhandle KABE autocampere

Den eksklusive måde at holde ferie på

Når man drager på ferie med en KABE autocamper går man ikke på kompromis med friheden til at bevæge sig lige derhen man ønsker sig

KABE Travel Master er en helt ny autocamper, der overgår alt hvad man kan forestille sig indenfor komfort, køreglæde og luksus. Autocamperen er bygget med KABE's solide kundskaber og mange års erfaringer inden for autocamperverdenen. Autocamperen er også et resultat af kunders ønsker og efterspørgsel samt KABEs høje kvalitetsbevidsthed. Al produktion hos KABE foretages af dygtige håndværkere og teknikere på deres egen fabrik i Sverige. På grund af deres høje kvalitetsbevidsthed og kvalitetskontrol bliver der 'kun' bygget op til 400 autocampere om året. Der er kredset om kvalitet og smarte detaljer i enhver autocamper fra KABE - det ses i alt fra isolering, ventilation, varmesystemer, vinduer og ikke mindst møbelkonstruktionen.
 

De kendte gør det allerede

Flere entertainere og topprofessionelle sportsudøvere fra KABE's hjemland har allerede taget KABE autocamperen til sig. Det er let at have hele sit udstyr og arbejdsrekvisitter med den ene dag, og ændre camperen til familie udflugt i weekenden.
 

Læs mere om KABE

KABE AB er en svensk producent af campingvogne og autocampere, der startede deres forretning i 1957. Alle KABES modeller af campingvogne og autocampere er bygget på deres eget produktionsanlæg og snedkerfabrik i Tenhult, Sverige.
 

Autocamper prisliste

Her kan du se prislisten på alle Kabe autocamper modeller:
Kabe Autocamper Prisliste

Du investerer i din frihed

En KABE er investering i frihed. Her behøver du ikke tænke på at ude er godt, hjemme er bedst - her kan du tage hjemmet med ud.
Med en autocamper kan du gøre præcis, hvad du har lyst til. Bryd op og kør videre ud på nye eventyr, eller nyd tiden der hvor du er. Valget er dit.

Med en autocamper får du livskvalitet og produktkvalitet i ét - en ultimativ frihedsfølelse
 

Vi viser dem frem

Er du blevet nysgerrig på at se en af de nye eksklusive autocampere fra KABE, så har vi et par stykker i udstilling i butikken på Camping-Specialisten.dk Aarhus.
 

Find flere tekniske oplysninger og fotos

Gå til vores database og læs om alle de tekniske detaler omkring KABE autocampere. Her finder du også billeder både udefra og indefra camperen.
Campingvogne
36
Brugte
53
Nye
Autocampere
Trailere
Telefon:
8628 3566

E-mail:
mail@cgo.as

Besked: