KABE campingvogn

Køb en KABE campingvogn - få skandinavisk kvalitet i topklasse

Dansk forhandler af nye KABE vogne

Vi er forhandler af KABE campingvogne. Hos KABE får du en kvalitets campingvogn i topklasse. Den skandinaviske DNA gennemsyrer alle KABE's modeller fra inderst til yderst. Du skal ikke gå på kompromis med hverken detaljer, komfort eller rejseoplevelse. Der er løsninger og udstyrspakker, der passer til ethvert behov.

En KABE campingvogn er lavet til det skandinaviske campingfolk. Det svenskproducerede mærke er udviklet, designet og skræddersyet til det skandinaviske klima, med temperatursvingninger og forskelligt nedbør. Eksempelvis er KABE meget stolte over deres varme og ventilations system til alle deres campingvogne.

Hos KABE kan du få præcis den campingvogn du ønsker. De har modeller til alle. Uanset om du er ude efter en campingvogn med fritstående dobbeltseng, eller en campingvogn med enkeltsenge.

Varme- og ventilations system

Campingvogne fra KABE er internationalt kendt for deres integrerede varme- og ventilations systemer, som sikrer en ferieoplevelse i topklasse. Vognene fra KABE er udviklet til at kunne modstå alt fra de hårde og kolde vinterdage, mens de også egner sig perfekt til de varme sommerdage. KABE campingvognen egner sig altså til camping hele året – i hele verden!

Uanset om det er første gang

Til ferieture i Danmark og resten af Skandinavien er en KABE campingvogn den mest populære. Her får du en campingvogn i luksus klassen, og selvom det er første gang du skal på campingferie, så er det svært at blive skuffet når man drager afsted i en ny KABE campingvogn - uanset om turen går til det kolde nord eller den sydlige varme i eksempelvis Italien, Gardasøen eller Alperne.

KABE med det Skandinaviske DNA rækker både til den første gang, til de rutinerede campister og til de mere kræsne.

Er du førstegangskøber eller i tvivl om hvilken model fra KABE-serien campingvogn der passer til dit behov? Er du interesseret i at købe en KABE campingvogn, men har i forvejen en anden campingvogn stående i garagen - Vi tager din brugte campingvogn i bytte og giver dig en god pris på din nye KABE vogn.
Henvendelser modtages på tlf. nummer +45 8628 3566, og vi glæder os til at høre fra dig.
 

Vi er din lokale forhandler af nye og brugte campingvogne fra KABE

Hos Campinggaarden Ormslev i Aarhus finder du mange nye og brugte KABE campingvogne. Hvis du ikke finder den KABE campingvogn der opfylder dine behov og krav, så kontakt os, så vi kan finde lige præcis den nye eller brugte KABE campingvogn som du går og leder efter. Vi har mange års erfaring i forhandling af KABE campingvogne og vi har klare forventninger om at have de nye KABE campingvogne fra 2021 lanceringen klar til dig.

Vil du i kontakt? Klik her for at finde vores kontaktpersoner.

Du kan læse mere om KABE på deres egen hjemmeside.

 

Modeller fra KABE:

KABE Classic - 100% KABE
Modelserien har en lidt kortere liste af udstyr og færre mulighed for tilvalg. KABE Classic skinner stadig af KABE's kvalitet i alle detaljer.

KABE Ædelsten – komfortmodellen og praktisk
Ædelstenen er bestseller-serien fra KABE. Denne model er til dig der stiller høje krav til basisudstyr og comfort i din campingvogn. Vognen har fleksibel indretning, der giver dig mulighed for at vælge indretningen efter din og familiens behov og smag. Ædelsten campingvogen fra KABE er bestseller fordi der findes et grundris og indretning der passer til alle.

KABE Royal – komplet campingvogn med luksusudstyr

Royal er det engelske ord for kongelig - og det er ikke et tilfælde at denne model har fået tildelt dette navn. Denne campingvogn er til dig, der vil have den sidste nye teknologi og samtidigt vil have det allerbedste. Modellen indeholder alt udstyr fra de tidligere nævnte modeller, men den er samtidigt spækket med meget mere. KABE Royal har blandt andet deres nye SMART-D elsystem som standard.

KABE Hacienda – luksusmodellen kaldet ”sommerhus på hjul”

KABE Hacienda er en model der er designet til at balancere en høj udstyrspakke og med virkelig god plads. Hacienda er lejligheden som du nemt og bekvemt kan flytte rundt med. Når du køber en KABE Hacienda går du ikke på kompromis med kvaliteten. I øvrigt indeholder Hacienda samme store udstyrspakke om Royal-serien.

KABE Imperial – ny, innovativ model til den kræsne forbruger

Imperial-serien er KABE's kronjuvel og som de selv kalder det "Premiumvognen". Campingvognen er eksklusiv i dens eksteriør, som er glat og i højglans. Indvendig er standarden på mildt sagt på luksusniveau.

Vi er opmærksom på at alle har forskellige behov og ønsker til deres campingvogn. Vi har derfor udvalgt fem modelserier fra KABE, som hver især har sine unikke egenskaber. Uanset om du vælger en lidt mindre model eller en større campingvogn fra KABE, vil du mærke følelsen af tryghed, komfort og rummelighed på din rejse – uanset årstid og destination.

Hos Camping-Specialisten.dk har vi et bredt udvalg af nye såvel som brugte KABE modeller. Uanset produktionsår så garanterer vi fuld kvalitet og funktionalitet - vi lover valuta for pengene og klæder dig på til fremtidens rejse oplevelse med din nye KABE vogn.


Kender du til det nye KABE SMART D?

KABE SMART D er et betjeningspanel, der overvåger alt i din campingvogn. Her kan du styre alle funktionerne i din campingvogn. Systemet er brugervenligt og overskueligt med et display med touchfunktion. Herfra kan du se alt fra ferskvandsniveauet, spildevandsniveauet og batterikapaciteten. Du kan ydermere styre belysning, aircondition, varmeovnen og temperaturen på udvalgt udstyr. På skærmen kan du også få notifikationer og blive alarmeret når det er tid til service eller hvis sikringen er gået.

KABE SMART D er med i standardudstyrspakken på alle vogne i serien Royal og Imperial. Som nyhed i 2020 kan du med en KABE SMART D Remote også fjernstyre campingvognens betjeningspanel via en tilhørende app. KABE SMART D fjernstyringen fungerer via en 4G-router med eksterne antenner og et mobilt modem. Ud over at kunne styre opvarmning og belysning og have tjek på campingvognens funktioner og alarmer via telefonen får du også adgang til en rigtig god trådløs internetopkobling, mens du er på farten. KABE Smart D Remote findes som tilvalg til Royal og Imperial campingvogne fra KABE. Når du køber dit KABE Smart D ”Remote” system, følger automatisk 36 måneder abonnement med i købet. Efter de 36 måneder løber ud, skal der årligt betales abonnement for den videre brug af ”Remote” delen.

Se vores udvalg af KABE campingvogne

 

Campingvogne
36
Brugte
48
Nye
Autocampere
Trailere
Telefon:
8628 3566

E-mail:
mail@cgo.as

Besked: