KABE campingvogn

Køb en KABE campingvogn - få skandinavisk kvalitet i topklasse

Dansk forhandler af nye KABE vogne

Vi er forhandler af KABE campingvogne. Hos KABE får du en kvalitets campingvogn i topklasse. Den skandinaviske DNA gennemsyrer alle KABE's modeller fra inderst til yderst. Du skal ikke gå på kompromis med hverken detaljer, komfort eller rejseoplevelse. Der er løsninger og udstyrspakker, der passer til ethvert behov.

En KABE campingvogn er lavet til det skandinaviske campingfolk. Det svenskproducerede mærke er udviklet, designet og skræddersyet til det skandinaviske klima, med temperatursvingninger og forskelligt nedbør. Eksempelvis er KABE meget stolte over deres varme og ventilations system til alle deres campingvogne.

Hos KABE kan du få præcis den campingvogn du ønsker. De har modeller til alle. Uanset om du er ude efter en campingvogn med fritstående dobbeltseng, eller en campingvogn med enkeltsenge.
 

Uanset om det er første gang

Til ferieture i Danmark og resten af Skandinavien er en KABE campingvogn den mest populære. Her får du en campingvogn i luksus klassen, og selvom det er første gang du skal på campingferie, så er det svært at blive skuffet når man drager afsted i en ny KABE campingvogn - uanset om turen går til det kolde nord eller den sydlige varme i eksempelvis Italien, Gardasøen eller Alperne.

KABE med det Skandinaviske DNA rækker både til den første gang, til de rutinerede campister og til de mere kræsne.

Er du førstegangskøber eller i tvivl om hvilken model fra KABE-serien campingvogn der passer til dit behov? Er du interesseret i at købe en KABE campingvogn, men har i forvejen en anden campingvogn stående i garagen - Vi tager din brugte campingvogn i bytte og giver dig en god pris på din nye KABE vogn.
Henvendelser modtages på tlf. nummer +45 8628 3566, og vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om KABE på deres egen hjemmeside.

 

Varme- og ventilations system

Campingvogne fra KABE er internationalt kendt for deres integrerede varme- og ventilations systemer, som sikrer en ferieoplevelse i topklasse. Vognene fra KABE er udviklet til at kunne modstå alt fra de hårde og kolde vinterdage, mens de også egner sig perfekt til de varme sommerdage. KABE campingvognen egner sig altså til camping hele året – i hele verden!
 

Modeller fra KABE:

  • KABE Classic – færre tilvalg, mindre udstyr – 100 % KABE

  • KABE Ædelsten – komfortmodellen med praktisk udstyr

  • KABE Royal – den komplette campingvogn med luksusudstyr

  • KABE Imperial – ny, innovativ model til den kræsne forbruger

  • KABE Hacienda – luksusmodellen kaldet ”sommerhus på hjul”

Vi er opmærksom på at alle har forskellige behov og ønsker til deres campingvogn. Vi har derfor udvalgt fem modelserier fra KABE, som hver især har sine unikke egenskaber. Uanset om du vælger en lidt mindre model eller en større campingvogn fra KABE, vil du mærke følelsen af tryghed, komfort og rummelighed på din rejse – uanset årstid og destination.

Hos Campinggaarden Ormslev har vi et bredt udvalg af nye såvel som brugte KABE modeller. Uanset produktionsår så garanterer vi fuld kvalitet og funktionalitet - vi lover valuta for pengene og klæder dig på til fremtidens rejse oplevelse med din nye KABE vogn.


Se vores udvalg af KABE campingvogne

 

Campingvogne
40
Brugte
38
Nye
Autocampere
Trailere
Telefon:
8628 3566

E-mail:
mail@cgo.as

Besked: