Adria Mobile Home - AURORA

Tidløst design


Aurora er et helt nyt mobil home iddelt til ophole hele året. Et nyt moderne og indbydende design for folk der kan lide at leve godt. Aurora er på alle måder en opgradering i forhold til et mere almindeligt mobil home. Energieffektivt, med en robust konstruktion, lavet af holbare materialer. En symmetri i linjer og et så behageligt interiør gør Aurora til det perfekte hjem for dem, der søger det gode liv.

Udvendig

Aurora er inspireret af tendenser indenfor moderne arkitektur. Alle eksterne elementer har form of funktion i et harmonisk og elegant, tidløst design. Vælg mellem en række beklædningsmaterialer af høj kvalitet, for at designe dit eget hjem. Indenfor kan du nyde massere af naturligt lys, leveret af den dobbelt panoramadør og store vinduer. Den forstærkede trækonstruktion er en garanti for ro i sindet og placering, selv på udfordrende steder, uanset vejrforhold.

Indvendig

Familien og gæster vil sætte pris på det åbne centrale rum med et intefreret køkken. Køkkenet er fuldt udstyret til at tilbedrede store familiefrokoster eller til at underholde dine gæster. Rummelige værelser med masser af opbevaring, giver hver en afslappende oase.
Det moderne badeværelsesdesign er stedet, hvor du kan forberede din krop og sjæl til de gode tider fremover.