Adria Mobile Homes

Forhandler af Adria Mobile Homes

Tag på ferie i et mobile home fra Adria. Vores mobile homes adskiller sig fra de andre ved at være dét mere luksuriøse og komfortable. Du kan være sikker på at når du vælger et mobilehome fra Adria så føles det ikke som et mobile home som du kender det, men mere som et luksuriøst hotelværelse.
 

Hvad er et mobile home eller et mobilt hjem

Når vi snakker mobile homes, så skal du forestille dig at du løfter hele dit hjem op, komprimerer hvert rum til halv størrelse og sætter det på hjul. Det giver et meget godt billede af hvad Adria mobile homes kan formå. Alt afhængigt af hvor luksuriøst du bor, kan du så gange det op eller ned. 

Når du så har løftet det op på hjul så kører du et flot sted hen og stiller hjemmet. Det er en lidt mere besværlig process så der hvor du stiller dit mobile home, skal du gerne kunne se dig selv være mere eller mindre fast i en længere periode. Men det er super bekvemmelige forhold og der er masser af plads samtidig. Pladsen er især godt givet ud til de personer som synes campingvognen er lige lille nok.
 Officiel forhandler af Adria mobile homes

Campinggaarden Ormslev er officiel forhandler af Adria Mobile Homes. Vi er meget stolte over den titel og behandler den med største respekt. Det er trods alt verdens førende mærke indenfor campingvogne vi markedsfører.

Intet andet mobile home giver frihed og luksusoplevelse som et Adria designer mobile home. Med et mobile home fra Adria får man følelsen af luksusferie med en særlig følelse af glamour og luksus som en eksklusiv hotel suite - lige der i naturen! 

Hvis du heller ikke helt kan forestille dig hvordan det må være, så kom forbi vores butik i Ormslev og oplev atmosfæren. Du kan også se mere på Adria officielle hjemmeside som du finder link til lige nedenfor her:

Klik her for at se mere

Eller

Kontakt Steen Overgaard på mail Steen@cgo.as

Billede galleri af Adria Mobile Homes