Adria - tag på camping med Adria

Adria - kvalitet og luksus til fornuftige priser

Adria er danskernes suverænt mest foretrukne campingvogn.
 
Hver fjerde campingvogn på de danske landeveje og campingpladser er en Adria vogn.
De mange interesserede campister fremhæver især Adria for et bredt og varieret produktsortiment. Måske fordi Adria gør meget ud af at involvere brugerne, når der gennemtestes nye udstyrspakker. Netop den del, kan vi her på Campinggaarden Ormslev mærke, har betydning overfor kunderne når de kommer og spørger efter en ny Adria Campingvogn.
 

2020 Modeller


Vi har nu information om de nye 2020 Adria modeller. Læs mere om de nye 2020 Adria modeller her.
Endnu engang har Adria overgået dem selv med nye og mere luksuriøse campingvogne. Campinggaarden Ormslev har igen i år fornøjelse af at kunne præsentere vognene og alle deres detaljer. Igen i år er sådan noget som gulvvarme en mere eller mindre fast bestanddel af vognene. Ligesom alufælge også er det. Kontakt gerne en af vores sælgere for mere info omkring Adria campingvognene.


Ingen tilfældigheder, kun detaljer

 

Med produktion på Europas mest avancerede fabrik, er der kælet for hver en detalje, der kan højne komfort og brugervenlighed. Her kendes ikke til tilfældigheder, kun detaljer. 
 

Hvilke krav har du til din næste campingvogn 


Har du et specielt krav til din næste campingvogn, så har Adria helt sikkert en løsning, der kan matche det du søger.
Skal familien, kæresten eller vennerne forkæles med en ferie, hvor komforten er i top, så kig lidt nærmere på Adrias sortiment og de mange muligheder, der kan skræddersyes efter dine ønsker.
Eksempelvis kunne det jo godt være at du var i markedet efter en speciel vogn der indeholdt dobbeltseng eller enkeltsenge.
Det kunne også godt være at hvis der var køjer i campingvognen, at den så var lidt mere interessant for børnefamilien. Alle disse krav og ønsker kan Campinggaarden Ormslev højst sandsynligt imødekomme for jer.

Kig ned i vores store butik/showroom og gå på opdagelse i vores mange Adria campingvogne. Nye såvel som brugte.

 
 

Tag familien og børnene med på ferie

Forestil dig en ferie, hvor I forældre rent faktisk også får slappet af. Det kunne for eksempel foregå på en campingferie hvor vognen naturligvis er flot udstyret med hverdagens komponenter, bare sat helt ned i tempo og med pludselig tid til at nyde hinandens selskab.
Forestil jer en ferie hvor børnene render rundt og leger med andre børn på pladsen og kun kommer momentvis tilbage for at få stillet sulten og slukket tørsten. En Adria campingvogn har det nødvendige udstyr og sikrer den lille flig af luksus i ferien som jer forældre også har gjort jer fortjent til.


Adrias produktprogram består af 6 forskellige modeller, og er klar til at servicere den moderne forbruger.
Adria er meget tidssvarende og bestræber sig på at være fleksible i nutidens forventninger, der ofte kræver høj standard.
 

Produktserier fra Adria campingvogne:

 
  1. Adria Action – 3,6 meter action og eventyr
  2. Adria Aviva – til den lette campingferie
  3. Adria Altea – Prisvinder med masser af værdi for pengene
  4. Adria Adora – Maksimal rummelighed og ovenlysvindue
  5. Adria Astella – gennemført oplevelse i luksuriøse omgivelser
  6. Adria Alpina – den ultimative helårsvogn
 

Se vores vogne til salg

Vi forhandler både nye og brugte Adria campingvogne. Som forhandler er det en glæde at tilbyde den ypperste standard indenfor både små og store løsninger.

- Gå videre til vognlisten
- Vælg Adria i mærke-feltet og se vores udvalg af Adria  

 

Campingvogne
42
Brugte
62
Nye
Autocampere
Trailere
Telefon:
8628 3566

E-mail:
mail@cgo.as

Besked: