Nyheder

Camp-let Classic North Limited Edition

LIMITEDED EDITION, kun 100 i hele Europa. Med en Camp-let Classic North fa°r du en unik og rummelig teltvogn med rigelig plads til hele familien.

Classic har to sovekabiner med behagelige koldskumsmadrasser, opbevaringskappe med lommer, smarte opbevaring- smuligheder og ventilationsa°bninger, der sikrer et godt indeklima.

Na°r du vælger en Camp-let North, fa°r du en udstyrspakke med som standard. Limited Edition udstyrspakken besta°r af et Deluxe køkken med to gasbrændere, vask, elektrisk vandhane med pumpe, vanddunk, opbevaringsrum og praktiske udtrækssku er til bestik og andet køkkengrej. Derudover fa°r du et sæt sports alufælge 13”, et reservehjul med holder samt en praktisk bagageboks til ekstra op- bevaring af fx køleboks, gas aske, bagage etc.

Har du brug for mere plads? Som ekstraudstyr fa°s en gæstekabine (som lynes pa°) og et solsejl med specielle sidevægge, sa° du kan nyde solen i læ for vinden.
 

Specikationer:

  • Personer: 4-6
  • Kvadratmeter: 18 m2
  • Egenvægt: 250 kg.
  • Lasteevne: 250 kg.
  • Lukket ma°l: 323 cm x 160 cm x 95 cm · A°bent ma°l: 593 cm x 400 cm
  • Sengema°l: 140 x 200 cm

Specielle detaljer: Teltet har e ektive ventilations- muligheder, behagelige koldskums-madrasser, optimale opbevaringsmuligheder, udvidelsesmuligheder
Leveres standard med: Deluxe køkken, Alufælge, Reservehjul med holder, Bagageboks Lommeklappe til opbevaring, garderobestang, tagstang, støttestang. Ekstraudstyr til montering: Solsejl Living, gæstekabine, ventilationsfront, tagboks letvægt, cykelstativ, topmadras og lamelbund

Farver: Tweed & Grey
Materialer: Isacryl

Se priser og mere om denne helt specielle Camp-Let Classic North Limited Edition her

Isabella Camp-Let Classic North limited edition